fredag 26. desember 2014
Veganske og glutenfrie Amerikanske pannekaker
Ingredienser:
*4 dl all purpose glutenfritt mel
*0.7 dl bokhvete mel
*3-4 SS sukker
*1 ts salt
*2 dl melk, jeg brukte soya.
*2 dl vann
*3 SS kokosolje natural eller vegansk smør
Slik gjør du:
Ta det tørre og bland i en bolle, deretter tilsetter du melken, vannet og olja/ smøret, miks godt sammen.
Røren skal være veldig tykk i konsistens slik at den ikke flyter så lett utover når man skal stekepannekakene.
Deretter lar du røren stå og hvile i 5-10 min.
Ta litt smør i stekepannen, hell oppi en øse med røre på litt over middels varme på stekeplaten.
Når pannekaken begynner å stivne i kantene er den klar for å snus.
Ta litt smør under pannekaken når den snus.
Stek til de blir gyldne i fargen.
Når jeg hadde nok til en røre igjen tok jeg ca 10 blåbær og rørte i røren før jeg skulle steke siste pannekaken.
Da får du blåbær pannekake, det er egentlig bare fantasien som setter en stopper for hva du ønsker å ha i, eller om du vil ha de vanlige.
Velbekomme :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar.